Wednesday, May 20, 2009

waaa...waaa...waaaa.......

bile r aku nk men mende2 ni eh...antara sukan xtreme yg aku mmg nk men..cm bes je tgk org men..terjun tggi2 pastu naik blk..haha

waa..exited dow tgk pic ni..tggi siot



pehh..sronok tul dorg men..jeles dow aku..tp aku agak gayat sket..gano nk men..haha



haa..yg ni plak terjun dr kren je..aku rasa leh kot aku men kt tmpt prak aku..kren dh de...skang cume tali ngn peralatan je yg tggl..haha
"Bos!!!...aku mau men mende ni jap eh..keja2 tu nnti2 r aku wat..haha"


tp yg ni plg aku riso+takot+cuak+pape g r yg leh wat aku takot2 brani nk men mende ni..haha

waaa...waaaaa...waaaaaa...waaaaaaaaaaaaaa...gedebukk!!!!...........(silent mode, only vibrate je..haha)


cm siot kn dorg ni..bagus tul klau meng edit2 pic pelik tau lawak..hahaha
XMO aku men bungee jumping kt sini


pesanan ringkas: pe jenis tali eh nk men mende ni..aku igt nk wat sndri r..pas2 leh men kt tmpt prak aku..haha..spe nk join?? fit aku tau ko mesti excited nk men mende ni kn..jom!! g tmpt prak aku men..haha

wrote by Rafidinho

13 comments:

intan.dayana said...

ish..bahaya wOo..nnt tali putus cemane..jgn ah men sukan ni..high risk tuh..lalalala~

p/s : nnt kalO nk p bungee jumping ajak eh..trigin ah..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

dahsyat!

didiey ;) said...

pkai tali rapia je..ahaha

tadela.
sejaoh ketahuan saye.talidea gabungan nylOn+sintetik fabric
(cz dea prlu lenturan giler babeng kuat+strong)


bkn men suke2 na beli.
setiap level tggi ade jenis tali dea.
hee..btw,kalo wat kat kren tu..

saye na joinnn ;)

Hayati Hanuni Halin said...

ces~~~
takat letak gamba org len wat bungee tu pe kes...
hahahahahhaaaaa... gi arr wat, then letak gamba ko..leh aku super impress sket..
hahahahahahhahaha~

ko gune tali rafia dah arr rafi...
tapi make sure ko sembahyang taubat nasuha dulu la before men bende tu...

hehehehehe

damme damiah said...

pergh. macam best
cuma risau bila bounce balik tuh terantuk
gedegang
*pingsan*

Kimie said...

aku dah main benda alah nih..hahah

Ladyee.Ladybug.Yna said...

gila pkai tali sndri.kna de guide dia aa.kang terjunam xnaik2 blk bru pdn muka.haih.budak2 zmn skg ni...

farhana said...

haha siuut jer gambar kat bawah skali
;)
aku x berani men jump2 tinggi ni
ngeri ooOO

tpi klo dberi pluang aku men jer

a little less conversation said...

intan:
klau putus..putus la jwb nye..nk wat cmne g..haha

tieha:
heh!! dasat?? pe yg dasatnye..xde pn..

dd:
wuu..mmg jauh ketahuan kamoo.bravo2..hehe

yati:
la aku dh ltak gamba aku r weh..
yg bdn tertimbus dlm tanah tu..
tu r aku..haha

tali rafia?? haha..ok2 nnti aku cube

damme:
best2..
klau terhantuk gedegang xpe..
jgn bounce smpai kt angkasa..
pe cer?? wawa

kimi:
pek, ko dh men..x ajak siot..gini r mg

yna:
bese r tu akk ipr..jimat kos..haha

far:
haha..siot kn gamba last tu.. XD


korang:
jom r weh men mende ni..haha

adol said...

Huhuhuhu, aku gayat tinggi2 nie.. leh muntah aku... hahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

aku takut tali tu putus je. and lagi satu, aku takut terhantuk kat batu2..mampus aku

fitriah said...

haha pakai tali rafia kot

Ariey said...

haha lawak tul terpacak tu..woit tuan umah cover la skit ni dh kira 18sx ni haha