Friday, July 9, 2010

tutup buku



akhirnya kisah dunia crane telah berkahir..haha..selamat tinggal quay and rtg crane..semoga korg sehat2 selalu..jangan nakal2 dan buat banyak perangai, kesian dengan technician2 nak repair..kuang3 (ceh, macam cibai je ayat aku ni..padahal dalam hati memang nak berambus dari dunia crane..kah kah kah)


sepanjang dalam port tu sempat jugak la aku tengok banyak vessel tumpang lalu..atas2 ni antara aku sempat snap la..alamak, kantoi aku x buat kerja sangat, snap gamba sahaja lebih..hahaha

malas pulak nak taip lagi..sudah malam pulak tu..chow



pesanan ringkas: aku masih tersangkut dalam johor lagi..adoi..x ada ke mana2 bos area KL atau selangor nak panggil ak jadi kuli dia..haha

wrote by Rafidinho


3 comments:

mirachantek said...

lawa jugak waktu malam2 kat stu

Frank Lampard said...

wah. keje best tuh.

little ain said...

asal dah taknak keje kat port? kan best.. kitorang buat major sea transport, eksaited yang amat nak tengok vessels, cargo, container and whatnot. especially tug boat. mesti best eh. macam style je keje kat port.