Friday, April 5, 2013

gila jadah tak bermadah betul la

salam

buat apa korang pada waktu ni? korek hidung secara senyap2? betulkan tudung dalam tandas? betulkan seluar kecik? cungkil sambal nasi lemak celah2 gigi? tengah gelak/senyum sorang2 sambil tekan2 keypad phone?

apa apa pun, apa kabar korang2 sekampung..mesti sihat2 kan semua..alhamdulillah..okay, sila gerakkan bulu ketiak tanda setuju yang korang rindu kat aku..ye aku tau korang cuba menggerakkan bulu ketiak walaupun sehelai..aku terharu, sangat terharu dan ini serious..grrrr

lama betul aku tak korek hidung sambil menaip sesuatu yang sengal dalam ni..busy weh busy..busy sampai tahap nak pergi buat facial pun tak sempat nyahhh kah kah kah..nampak tak betapa busy nya aku..puiiiiiii

baru2 ni, aku akur dalam keterpaksaan diselang selikan perasaan excited, akhirnya nama aku naik..naik apa? haaa di listed kan untuk pergi ke sini

.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.

salah satu pelantar yang tertua di malaysia

nasib baik bos yang suruh pergi..kalau ikutkan hati memang malas gila kot, 2 3 kali gak tolak..aku malas sebab pergi tak tau nak buat apa sebenarnya..yela bos yang suruh pergi, pergi jela..asal cukup bulan gaji masuk tade hal lah

jadi apa yang aku buat ialah buat-buat sibuk je lah..hahaha..makan tidur makan tidur jelah yang mampu..6 kali sehari makan tapi tak boroi2 gak..hek3..jap, garu buntut jap..arghhh lega..okay sambung

14 jam datang naik kapal selam + 33 hari buat2 sibuk + 12 jam pulang = gila bosan..dok rok cetong..bahang seng!!! hee :)

pape pun..bila tengok lautan luas, fuhh rasa masyaallah, subahanallah..itu je boleh cakap :)

 luaskan..cantikkan

"bos, saya malas dah nak pergi, serabut lah dekat sana, cari orang lain boleh lepas ni?"


pesanan ringkas: siapa pilihan anda? pilih lah orang yang boleh memimpin ke arah keislaman


wrote by Rafidinho

5 comments:

Syamimi Hazirah said...

The chosen one lah ni. Kekeke

bact. said...

pawer, pawer!!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bestnya dah makan banyak tapi xmuncet jugak! hihi

namasayatihah said...

rupa2nya awk gi offshore yer raffi...wah2...hebat!hee~

saya masih spt dulu menunggu prince charming katanya...LOL~ *sgt menipu

sy pun sgtttt bz...di twitter always meroyans...hee~

raffi...if anything awk email sy at tihah85@gmail.com ya...


take cre awk!

anissa_kyra said...

hi awak.!