Sunday, April 12, 2009

huh..

np r tag ni wujud dlm blog eh..kt TAGGED xde r plak aku dpt mende2 tag ni..aishh..haha..xpe2 lyn kn je tag dak uia ni..zass

1. pe title blog ku n nape aku suke2 ati je letak nama ni sbg title blog aku??
nama blog = Friggin' in the riggin'..erkk
pe jadah nye nama blog aku ni..xde maksud lansung..tp apsl aku ltak nama ni eh..ntah r..aku pn xtau gak sbnrnye..haha
tp nama ni tibe2 aku terpikir masa aku play winamp aku..salah satu lagu THE SEX PISTOL..best dow lagu dorg ni..nah aku upload sket lagu die..korg nk dgr ke x, 2 korgnye psl r..wawa


2. pe plak link blog ku n spt bese, knp??
blog link http://www.kondakondi7.com
np aku gune nama ni..sama gak spt jwpn no 1..ntah..mgkn dh lama x men konda kondi kot..haha

3.pe kaedah yg digunakn dlm penulisan blog ku??
"penulisan"..haha..ni xleh bla..gelak dlu jap r (HAHAHAHAHA)..pe jadah nye aku tulis..laptop aku bkn touch screen nk kene pkai stylus a.k.a pen ni.."taip" pkai keyboard suda..adoyai..haha
kaedah spt bese..click new post..pas2 wat r pape n3 pn..haha

4.de x terniat di ati nk delete blog ni??np??
ermm..nk delete 2 xde rasa nye..tp rasa cm nk bom je blog ni..erkk

5.pe pndpt aku ttg blog org yg tag ni??
hurmm..ntah r..xtau r nk komen pe..best gak r..no komen, no komen..thats all..lalala

6.sape yg aku nk tag..calon2 nye adlh??
sape yg blum pnah jwb tag ni..haa..aku tag korg..haha
mls tul r nk tag org len..hehe

ok thats all..

pesanan ringkas: pesanan tergendala sebentar..haha

wrote by Rafidinho

3 comments:

farhana said...

yeee nak bom blog?
=p
buatla klo bole..
hehe

intan.dayana said...

wahaha~mekaseh incik menjwb ini tag..amat2 dhargai..pasni bule la bOm blOg incik ini..heheh~

a little less conversation said...

farhana:
dlm proces nk bom r ni..tgh wat bom kimia ni..hehe

dayana:
sama2..nk bom?? bole2..jgn lupe ajak mmbe skali bom..haha