Thursday, April 30, 2009

malas--->rajin

pnah x korg wat kerja yg spatutnye "1 bln tempohnye tp korg shortkn dlm masa 2 mlm je"..gileee kn nama nye tuh..tp mende ni jd kt aku weh..haha

ni smua gara2 sbb aku yg malas tahap kritikal..pdn muka aku..haha

ari tu tpon sv uni aku nk mntk lmbtkn anta report prac..tp korg tau pe die jwb 
"by hook or by crook, i want ur report already on my desk"
pdhal 2-3 ari je aku mntk lewat..adoyai

WTF..aku de masa lg 2 hari je g utk disiapkn..dh r byk g aku x siap..arghh..nk xnk terpaksa r merajin kn diri yg sdang kemalasan..hehe
pastu mula r mntk tlg mmbe2..mntk dorg nye report prac..baca sket pastu pe g yg aku leh wat hanyalah plagiarize..2 je yg terlintas dlm pikiran aku..HAHA

COPY n PASTE..pas2 edit2, letak gamba2 sket nnnnnn done..salah ke fakta tu g mampos r..mls aku nk pikir..janji siap..haha

pas2 idea bernas dtg g tibe2..siap je report tu..trus email mmbe aku kt kuantan..mntk tlg die print pastu anta skali..klau nk pos dh x sempat,pe tah nk g sana lg r mls..wawa

ari ni msg mmbe aku tu tnye psl report aku..die reply "aku dh anta"..hoyeahhhhh2..selamat ko RAFI

pesanan ringkas: isi report 2 aku xtau pape sgt sbb aku COPY n PASTE je..haha..pdn muka sv aku..klau die tnye blk..mampos aku nk jwb..hehe

*aku nk ucapkn bebyk time kaseh kt mmbe2 aku : KIMI (report yg aku copy), RIZAL (tlg print kn report aku) n ATUL (tukang despatch aku..erkk) haha..korg mmg best..nnti aku blanje eh..haha

wrote by Rafidinho

6 comments:

fitriah said...

haha bagus2..

CigarCoffee said...

Terharu aku nama aku ada dalam entree ini. Ha ha!

a little less conversation said...

fit:
aku mmg bagus pn dlm bab2 kopi n milo..eh silap..copy n paste..haha

rizal:
aku mne de lupe mmbe yg tlg aku..haha
so cmne kire ni weh..ahakz

intan.dayana said...

ish2..ape nk jd neh..kOpi pasta jek..
btau ur sv..
lalalala~

CigarCoffee said...

nanti kalau aku pergi shah alam.belanja lah.haha.

a little less conversation said...

dayana:
best pe kopi n pasta..kenyang tu..nyum2..haha
shhhhh...senyap2 da =]

rizal:
ok bro..ko dtg je s alam..nnti aku blnje ko..haha