Wednesday, August 25, 2010

makhluk halus datang secara senyap dan semakin menular..berhati hati

Stoking aku kena rembat dek makhluk halus yang tidak di kenal pasti nombor i/c nya, apa tah lagi panjang bulu ketiak nya..lalu aku telah memanggil team CSI untuk menjejak si perembat ini..namun hasilnya sungguh mengecewakan untuk para team CSI mahupun aku sendiri..lalu berkata leader CSI kepada ku

"huh..maaf kami tidak dapat membantu..perembat ini sungguh licik..tiada apa2 bahan bukti kami boleh dapat..masakan cap jari, sehelai bulu berintikan tahi hidung pun kami tidak jumpa..sungguh memalukan betul untuk team kami yang terhebat ini..maaf..walau apa pun..upah nya 20ribu USD eh..kami hanya menerima tunai..untuk pembayaran sila ke kaunter sebelah"

Demn!!!

1 pasang stoking ku di rembat semasa ianya tersidai di ampaian..1 pasang lagi yang berpolka dot koyak serta cantik lagi kemas tersidai tidak di ambil pula..sungguh hairan

** Nasib baik boxer aku, aku dah siap2 rantai pakai solex pastu siap welding sekali di ampaian

pesanan ringkas: x pasal2 aku kena beli stoking baru..horey!! stoking baru tu..x kan nak pakai stoking berlubang2 polka dot kan..haha

wrote by Rafidinho

15 comments:

Hayati Hanuni Halin said...

kah3x!!! vongoks gile...stokin polka dot....haak3x....
kalo aku jd pencuri tu aku tgl note kat ko "takder taste ke pake stokin polka dot"
hahahahah
=p

avid gunner said...

haha..kapitalis betul la pakai2 stokin ni...

budak chOmel said...

hahha!! xbleh bla stOkin pOlka dOt kau kOyak.beli baru Okay.kali ni beli yg bentuk love2 pulak.hehhe!

sofia said...

stokin kat giant cuma 99 sen. pergi beli :P

hentakbelipat said...

stoking kau tu bau harum sgt kot

mirachantek said...

errr, stokin ko seksi sangat ke weyh?

a little less conversation said...

yati n tan,
adoi..bkn stoking polka dot la..ak mksud kn lubang2 koyak nye bertompok2 mcm polka dot..hadoiii

a little less conversation said...

avid,
bkn takat kapitalis je..komunis,indianapolis,adik manis pn ye gak..hahaha

a little less conversation said...

sofia,
99sen dpt plastik je kn

a little less conversation said...

hentakbelipat,
gila x bau harum..aku pakai softner jenama downy tu

a little less conversation said...

mira,
cantek la..kalau tidak, masakan itu perampok tergila2 ngn stoking ak..

cik syu trangtangtang said...

ko komfem ke orang curi stoking kau.tah tah semase disidai ditiup angin lalu jatuh kedalam longkang lalau belayar ke selat tebrau

a little less conversation said...

syu,
pehhh imaginasi ko cukup tinggi dow..x tercapai akal fikiran aku nak memikirkan sampai sebegitu rupa..ermm?? ada betul apa yang di katakan oleh kau..nanti aku tengok2 kt selat tebrau

hackimi said...

stokin cap mont blanc mmmg org kebas..ahhahahha

a little less conversation said...

nate kimi sumbak tahi..haha..mu r ni rembat stoking ak..ni yg nk marah ni..haha