Tuesday, September 14, 2010

cuti raya yang sangat panjang..best woo

tett2 (1 mesej masuk)

"oit pakcik keje ke rini..rilek2 la..skang sume org blasah cuti lg la..hahaha"

cissss!!!! kuang ajaq sungguh akak aku..berani dia hantar mesej macam ni..nasib baik hari tu dia bagi duit raya..kalau x memang aku akan..akan...akan..akan buat, alah itu, ini (itu ini tu apa rafi oitt? ermm buat itu lah..buat ini lah..alah itu ini) hahaha

"semalam ko keje ke bro..x tegar la keje bro..hahaha"

balik kerja tadi nah amik kau..sekali dapat ayat diatas dari budak rumah aku..cilakak kau orang..hahaha

tahun ini raya aku x berapa nak cun..sekejap saje rasa..rasa macam cuti 1 hari saje..padahal dari hari rabu sampai ahad aku cuti..tapi yelah, dari selatan malaysia naik ke sentral lepas itu naik lagi ke utara..memang aku rasa sekejap gila..hahaha

untuk melayan kan bos aku yang mahu mengejar planning supaya s-curve nya menjadi cun melecun lagi meleleh hingus2 klien..aku mengorbankan sedikit jiwa remaja aku dan juga nikmat2 kuih hari raya serta duit raya..sob3 T_T (pehhh ayat x boleh blah betul aku..hahaha)

* tapi apa2 pun, kepada sesiapa yang masih bercuti lagi..SELAMAT BERCUTI!! (pasrah2 je nak taip ayat ni)..hahaha

cuaca hujung selatan malaysia sangat terik sehinggakan mampu menukarkan aku menjadi hitam legam..hahaha

dah setahun aku x jumpa budak kecik comel ni (adik sedara aku)..dulu gemok perot boroi!!! sekarang slim siottt..nak kata makcik aku x bagi makan x jugak sebab aku tengok makan masih lagi main belasah je budak ni..haha

pesanan ringkas: pak ngah aku masuk hospital tadi..akak aku mesej dia kena cancer..aku harap pak ngah aku akan ok

wrote by Rafidinho

10 comments:

cikCEPET said...

hehee cian nyep...

tape lorr atlis cuti jgak dlu...
pape pown camat ari raye ..!!


:))

-cHenta- said...

dear...
my blog sudah diprivate kerana ada masalah jiwa melanda. kalau nak baca hantar email u kat i okey..i invite. =)

pinky_baby87@yahoo.com

Firol said...

hrp pakcik hang dlm keadaan terbaik

syahira ariff said...

jenis menjaga kulit muka jugak kau yer
bagus
=]

hamzah ian said...

pergh...

cik syu trangtangtang said...

lu memang pekerja berwawasan bro

awien said...

lepas raya makan coklat best kan?Jgn marah..hehehe
Just to promote =D

sophie said...

xnampak kulit hitam pun!!towel tu dah tutup semua muka.. selamat menjaga kuliT!!

Halia Kentang @ Annpaan said...

perghh
berbungkus abis di wktu keja:)

FH said...

wahh. comel anak sedara
se-dara ke? haha