Monday, September 6, 2010

hari khamis kena demam

berikut adalah sketsa yang x berapa nak sketsa antara aku dan bos aku

rafi, u balik cuti raya bila?

saya balik rabu malam, kenapa bos?

ermm..u boleh kerja lagi x hari khamis tu

erkk!! eh x boleh bos..sbb hari khamis tu saya demam

huh!! boleh pulak u tau u demam hari tu

eh boleh bos..kalau mengikut kelender demam saya, memang jatuh hari khamis ni..lagipun semalam saya jumpa doktor, dia pun pesan supaya saya mendemamkan diri hari khamis ni..jadi nak x nak memang saya mesti demam hari khamis ni

ermm..kalau macam tu hari isnin masuk ok!! sebab kalau mengikut kelender saya pulak driver bas balik kampung

lol, apa kaitan dengan saya pulak bos

diam!! tiada kaitan langsung dan tidak berkaitan pun dengan apa yang dibincangkan..sekarang siapa bos?? saya atau u bos??

mestilah sayaaaaaaaaaa bukan bos..hadoi, dah tentu2 bos la bos T_T

bagussss


sekian sahaja dialog merapu dari aku..hahaha

* rabu malam aku DEMOB, ahad petang nak kena MOB dah, isnin pagi confirm jadi MOP..hahahaha

** ramadan dah nak habis..korang mesti sedih kan..ermm, marilah kita sama2 berdoa semoga kita semua dapat jumpa lagi ramadan akan datang (^^,)


pesanan ringkas: adoi, zakat x settle lagi ni..

wrote by Rafidinho

7 comments:

little ain said...

*berdoa*

a little less conversation said...

hahaha...lupe plak nk tuka..mula2 ayt nk tulis cani

"aku doakan semoga bla bla bla.."

pastu cm x bes..trus tuka "aku" ngn "marilah kita bersama2"

yg lain mls nk tuka..haha

p/s: mekaseh sbb tegur..huhu..kne edit cepat ni x org lain tau kantoi BM hahhaa

nurain said...

amin~

haha..selamat hari raya rafie!

cikCEPET said...

ahhaaa~
boleh je ewhh tawu dmam ble...


:))

Sesumpah said...

tajuk kau enn macam asal khamis je kena demam



;DD

a little less conversation said...

nurain,
selamat hari raya gak


cikcepet,
boleh wooo..kne daftar dulu utk dpt kn keleder demam tahunan

a little less conversation said...

sesumpah,
hahahha..klau tiap ari kamis demam..kaya tokey klinik tau farmasi..