Sunday, February 6, 2011

nak eksen sangat..hambik ko!!!

ermm ok ke ni eh? macam besar pula..cuba yang ini..ermm macam ketat lak..haihhh..mana satu nak angkut ni..try balik yang tadi..macam ok je tapi jap, macam tak ok pun ada gak

.....
....
...

....


ok la bro, aku angkat yang ini eh

lepas 4 kali pakai..eh, aik??? naper leh jadi cani?? bila masa pulak mende ni bertukar?? erkk..owhhh tidak.......tak mungkin bertukar....
"
seriously aku memang kantoi dalam bab2 membeli kasut untuk "kegunaan sendiri"..mesti ada je yang tak kena..kalau kasut tu tak besar aku beli mesti ketat..hari tu aku beli kasut, sekali lagi aku rasa macam tersalah beli setelah beberapa kali pakai..hadoi..haha

kali ni aku beli saiz "agak" besar..cis..habis pulus aku..nak kata aku tak try sebelum nak beli tu, dah sampai berpeluh aku try, siap test jalan 10km lagi..tapi asal beli je mesti tersilap..kah kah kah..aku pun tak faham kenapa suka sangat beli salah..mungkin disebabkan saiz dua2 kaki aku lain-lain kot..ye!! kaki kiri aku rasa besar sikit dari kanan..hoho..bila nak test kasut mesti test belah kiri..huhu

tapi kenapa aku cakap "untuk kegunaan sendiri" ayat di atas tu, sebab bila aku rembat kasut abang aku, mesti ngam2 muat je..selesa je pakai..pakai sampai buat macam harta sendiri


besau kn kn?? hahahhaa, malas pula nak pakai lepas ni macam kasut McD je rasa T_T

ermm lepas ni nak beli kasut, tempah saiz dari kilang la..mesti boleh dapat potongan harga sekali sebab terus dari kilang kan macam jualan mega BARANGAN TERUS DARI KILANG!!! MURAH-MURAH!!!..korg rasa bagaimana? boleh dapat murah tak?

pesanan ringkas: siapa nak beli kasut aku ni..murah je aku jual..aku beli dengan diskaun 30%..aku jual dengan diskaun 0.3%..hahaha..tolak dekat bundle la jawabnya

wrote by Rafidinho

7 comments:

cikCEPET said...

ahahaa..!
sian nya...
syg uehhhhh...!!



xlame ta ngensot cni..
heheee

:))

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

ehh ??
sme lah !!
hahahaha

ta pnh bli kasut ngn betul..

zayma said...

haa lain kali nk bli kasut cuba mintak belah kiri saiz lain,belah kanan saiz lain..mesti selesa gle!haha..

a little less conversation said...

cikcepet:
jgn kesian je..beli la kasut ni..pastu bg kt boipren..kan lg afdal nama nye tu


cik yuki:
eh same ke? mne leh sama..tiru!! haha

a little less conversation said...

zayma:
ok2..pasni beli mntk ngn promoter tu belah kiri ngn kanan pastu mntak penampar gak belah kiri ngn kanan..

FH said...

kasut sport je ke ade? kasut pompan ade? hehe

a little less conversation said...

fh:
kasut pompuan? euwww..tak main la u kasut pompuan ni..kte ni sportman taww..hahaha