Wednesday, September 7, 2011

raya di thailand ......

salam

apa cerita hari raya korang tahun ni? best? ada banyak dapat duit raya? kalau dapat lebih bagi aku 20%..haha

hajat beraya sampai ke thailand tak jadi sebab passport antarabangsa aku dah tamat tempoh..aduh betapa bangang nya aku tak renew balik..ku fikirkan boleh la buat temporary atau boarder pass, rupa2nya "fikir" aku tu boleh kasi hantam sama meriam buloh daa..cilakak tak boleh pula nak buat pass tu sebab aku bukan orang perak,kelantan,kedah atau perlis..cis, cis, cis..haha..last2 abang aku je lepas sempadan sebab dia baru renew, siot tak bagi tahu aku lansung dia

dipendekkan cerita, abang aku balik dari thailand cerita dia kena tahan dengan imigresen thai..guard tu cakap dengan abang aku

"oh I'm sorry..name of AZMAN is classified as terrorist in thailand..I call my superior for this issue"

lepas tu superior guard tu pula cakap

"oh sorry, actually every name of AZMAN when we kick in the computer..the data show as terrorist..but your face not look like "our" AZMAN even AZMAN is your sir name..so you are access to enter thailand"

lol..hahahaha..lawak gila aku dengar abang aku cerita..dalam setengah jam dia kena tahan..bukan takat nak masuk thailand je, nak keluar thailand pun sama..kah3

kalau aku boleh masuk thailand pun mesti aku pun kena tahan sama sebab nama azman tu ialah nama abah aku

tapi abah aku pengganas ke?? ganas dengan anak2 ada la..keh3

pesanan ringkas: sempat lagi kan nak ucap SELAMAT HARI RAYA kepada semua umat islam di dunia

wrote by Rafidinho

12 comments:

dylli said...

weeeeeee.. kami orang Perlis, boleh buat boarding pass! hihi..


SELAMAT HARI RAYA juga Encik RAFIdinho. :)

oranglidi said...

uih.. nama azman pun terorist. shit gak tu.

a little less conversation said...

dylli:
ceh poyo tul bdk perlis ni..hahaha..boarding pass tu 6bln je valid kn..pastu xleh renew kn


org lidi:
mmg shit..tah sape tah terrorist azman tu..nk gak ak jumpe luke pale

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

rafi!!!!!!!!1 tieha singgah setelah sekian lame! ntah igt ke tak kt tieha nie ha! btw, ni link belog i yang bru! :)

maCy said...

hehe susah gak la camtu kan.. tah2 name pngganas tu yg tpu. huhu

Bella Bell said...

ehhh... nama aku pn azman gak.. hehehhe...


selamat hari raya :D

a little less conversation said...

tieha:
dtg singgah je ke..duit raya takde? haha



macy:
xtau la betul ke tak..mgkn muka abg aku macam pengganas kot..

a little less conversation said...

bella:
da cukup ganas la ni nak nama azman..

FH said...

try la raye kt johor pulak :P
selamat hari raye :)

a little less conversation said...

fh:
ade pe kt johor weh? best sgt ke? tau ko nk bg ak duit raya..haha

Nazz@Purple said...

so kpd pemilik nama azman..kene bersedia ar kalo ditahan

Nur Aizureen Md Zahir said...

Selamat-hari-raya-yg-da-nk-abehh :)