Wednesday, October 26, 2011

bulan disember apa ada?

salam

bos aku cakap ada nak buat company trip ke hong kong..semua staff teruja, cuma aku je tak..haha..bos cakap boleh ajak lagi sorang..tapi nak kena tambah lagi RM2000..pale hotak dia..mahal nak mampus..hahaha

maka dengan ini, siapa nak ikut aku pergi hong kong? jom3..nanti aku cakap dengan bos aku..tapi paham2 lah sendiri..bayar RM2000..alah murah je kan? pale hotak mung rafi

hong kong ada apa?

RM2000 boleh gak kalau nak buat tunang, cukup ke eh?

pesanan ringkas: selamat hari deepavali kepada kaum india

wrote by Rafidinho

8 comments:

FH said...

waahh..syok nye :DD asal tak teruja pulak?

Nur Aizureen Md Zahir said...

ko pi tak ??
nk ikot ~!
bayor ansur2 tak bley ke ??
lalala :)

rafillet-o-fish said...

fh:
ape de kt hong kong? bangunan tinggi2? KL ada..taman tema? genting ada? pantai cantik? erkk..karambunai ada..dikira oversea? baik pg mekah..haha


aween:
da kompeni tanggung utk pg..ak layan kn je..ansuran boleh..xde interest lg..cane?

bact. said...

2000 je?
komfom aku tak pegi

cilaka mahal kot

a little less conversation said...

bact:
harga yg betul cilaka jgn di layan

Eyra. said...

RM2000 untuk tunang? Takyah tunang lah camtu, tak cukupp.

a little less conversation said...

eyra:
tak cukup ke? alah kira diskaun la

Bella Bell said...

rm2000 kalau lu kumpul utk kahwin pn dah ok.. hahhaa~~~