Friday, October 7, 2011

pindah tempat dapat bonus

salam

aku malas nak update sebenarnya..cukup lah sekadar ingin memberitahu..office aku baru pindah ke tempat lain..ingatkan best la, rupanya ceittt..budak2 office memang cari nahas betul la, tak pasal2 dorang letak meja aku betul2 depan bos..adoyai, kantoi lah nanti dengan bos yang aku ni sememangnya rajin..da tak pasal2 bulan depan gaji naik, bonus 12 bulan

*korang punya tempat siap boleh main mukabuku 24jam lagi..kuang ajaq

**apa pasal korang tak letak je meja aku sebelah bos..baru senang aku nak pantau bos main mukabuku ke tak..haha

***sekarang ni susah lah aku nak korek hidung dengan selamba yang sebelum ini aku buat

****selamat tinggal mukabuku diwaktu kerja..arghhh


pesanan ringkas: bajet 2012..apa kelebihan untuk penjawat swasta lagi muda macam aku eh?

wrote by Rafidinho

15 comments:

Bella Bell said...

errrr... gua nak gelak kat lu boleh? hahaha.. kesian kat lu kan.. tak dapat nak main fesebuk dah.. hehehe..


even gua tak bekerja lagi, tapi gua bersyukur sebab gua bakal bekerja dgn kerajaan.. dan kepada lu, jangan bersedih2 ea sayang.. insyaAllah akan ada rezeki lu tu nanti.. gua doakan lu.. :)

SweetyMui2 said...

bos pompuan ke laki?kalau pompuan boleh gak ngorat kan..hahahahhaha..kenyit2 mata dari jauh.lol

dylli said...

LOL. pun boleh! AHAHHAHA.. time ni la boleh bodek bos. :P

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

untunglahhh!!!! banjeerrrr cepat! ahaha! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

p/s: beselah! cover dpn bos la baik punyerr! ahaha!

cik syu trangtangtang said...

ahhhhhhhhhhh,..pindah pasir gudang tak roger2 pong!!!hihihii

Juno said...

takpe. nanti datang budak baru, lu pindah ke belakang.

and the cycle goes on.

a little less conversation said...

bella:
gua seorang yang ikhlas dalam membuat kerja..mana layan pesbuk2 ni semasa bekerja..kah3


mui2:
kalau bos pompuan mmg siap2 letak meja sndri kt dpn bos..xyah mntk pn xpe..haha

a little less conversation said...

dylli:
tgk muka bos pn da cuak nk bodek cane?


tieha:
lumrah la..dpn bos cover, blkg bos kutuk kaw2..kah3

a little less conversation said...

syu:
woiii..pat blnje ak


juno:
klau bdk baru masuk..mane boleh duk dpn bos..nti cepat sgt die naik pangkat

Bella Bell said...

ooo.. bagosnye lu ni.. tapi orang ikhlas tak cakap dia ikhlas.. heheheh.. :P

a little less conversation said...

bella:
err..lu ikhlas tak komen ni? haha

Bella Bell said...

kang gua taip kang gua yang terkena semula..


grrrr.. asyik gua je yg terkena.. hahahahhhaha!!!~

aiko kato said...

agreed...bajet 2012 giv more benefits to gov eventho it is us pvt sector who has to work our ass off to give them gaji n pencen..

so unfair...ini ke 1malaysia??it is more to 1goverment jer kot...

a little less conversation said...

bella:
lu kena beb


aiko:
hahaha..yup, most pvt employee work like hell but in the end we got nothing from our govern, less n less appreciation from them..wtf

ps: not 1govern..but 1pocket..wakaka