Wednesday, January 25, 2012

wordless wednesday : lekat dan lekit

salam





aku terperasan separuh perjalanan..ada lah dekat 15km juga lah

hurmm..aku try cari iklan castrol yang cicak melekat depan visor motorsikal apa aku lupa2 ingat..tak jumpa lah pula..kalau tidak boleh aku compare sama ke tidak situasinya

p/s: aku rasa mesti tak ramai yang komen entri ini..kah3


pesanan ringkas: tahukah anda bahawa ducati 1199 Panigale sangatlah tidak masuk akal lansung..ceitt (ayat jealous)

wrote by Rafidinho

10 comments:

AmirahSM said...

hahhaha..cicak tu kuat gak eh xmakan saman dek angin =p

aleen aiden said...

ayat sangatlah tak masuk akal tu memang tak masuk akal! kah3

woit!mana hilang?!

a little less conversation said...

cikgu mira:

nasib sy yg drive kereta kalau tak dah lama amik video..mmg kelakar, kepala cicak tu gegar2 gak la bila tengah layan lap..kah3

a little less conversation said...

aleen:

ada ke buat motor yang aku tak mampu nak pakai, memang tak masuk akal lah kan..grrr

hilang sebab mencari cicak tokek(eh yeke eja ceni)

Anonymous said...

ha ha ha!

-You Know Who-

Anonymous said...

ceitt..oit jgn gelak lah..tak lawak k!! haha ;p

-i know who-

Aween Md Zahir said...

menatang tu pon nk ikot pi bejalan jugak :P

FH said...

menyempat lak tu nak tgkp gmba

a little less conversation said...

aween:
eh..suka2 hati cicak tu je nk tumpang free..kena byr lah kalau nak ikut jenjalan pun..grrr

a little less conversation said...

fh:
bkn takat sempat ambil gamba cicak tu..siap borak2 lagi dekat belakang dengan cicak tu