Wednesday, February 8, 2012

wordless wednesday : mencarut di atas jalan raya

salam

mentang2 pakai volkwagen


pesanan ringkas: tahukah anda, gabungan antara supercharger dan turbocharger akan menghasilkan kuasa kuda yang agak bagus walaupun enjin yang berkapasiti 1.4L?


wrote by Rafidinho

12 comments:

bact. said...

serius shit plat dia mcm tu?

abes mana no dia?

dylli said...

tipulah! betul ka? -,-"

a little less conversation said...

bact:
agak2 ko cane die wt? skali pndg ak pun tertipu beb

a little less conversation said...

dylli:
tiada editing dalam photoshop..

mgkn owner kereta nk wt penipuan utk pihak polis tau jpj kot (ape kaitan)

anis madu said...

wtf!!!! haha. aku syak owner kereta ni memang suruh orang sebut wtf kat dia la kot. bawak slow gila tahap siput sedut.

namasayatihah said...

err...btl ke tanda seru itu??

btw, mane ad kete volkwagen...volkswagen ade la...lol~

Suara Hati said...

iye ke??...erm..

a little less conversation said...

anis madu:
sebab owner ni nk masuk parking la aku dapat snap pic..kalau tak macam pelesit drive..jadi bukan mencarut sebab lembab tapi "WTF kereta ni, tak reti nak slow sikit ke?" haha

a little less conversation said...

tihah:
ok..tertinggal 's'..grrrrr

a little less conversation said...

suara hati:
apa yg iye tu? no plat tau pasal pesanan ringkas tu?

Aween Md Zahir said...

tanda seru takbley bla betul. wakaka !
sondol je kete tuh, kasi abes ! padan muka dia..haha

a little less conversation said...

aween:
ok..ak sondol kete tu..pepahal nanti ko bayar la segala kerosakan eh